Ryhmävalmennus

Starttikurssi
ja starttiworkshop

Valitse omaan aikatauluusi sopivampi tapa aloittaa kuntoilu. Kurssin tai workshopin aikana saat perustaidot voimaharjoittelusta, kuten jalkakyykystä, maastavedosta, kahvakuulaharjoittelusta ja levytankotekniikoista. Käymme läpi myös erilaisia kehonpainoliikkeitä.

Starttikurssilta ja -workshopista saat henkilökohtaista ohjausta pienryhmässä ja jo kurssin aikana saat vapaasti käydä salin kaikilla tunneilla. Starttikurssin hintaan sisältyy starttikurssi 7 krt (2 krt / vko) ja Lastaamon kuukausikortti. Starttiworkshopin hintaan sisältyy viikonlopun intensiivikurssi ja Lastaamon kuukausikortti.

Kurssin käytyäsi harjoittelu kaikilla salin tunneilla onnistuu varmasti! 

Uusi Starttikurssi-ryhmä alkaa aina kuukauden alussa. Seuraavat kurssit alkavat 6.5. Starttikursseille voit ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen info@lastaamo.fi tai tässä linkissä.

Tunnit maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20–21

Jos sinusta tuntuu, että olet valmis suoraan tunneille etkä tarvitse starttia, voit ostaa suoraan kuukausikortin tai 10-kortin. Ota ensin yhteyttä info@lastaamo.fi


Crosstraining

Crosstraining on tehokas lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä tunti. Tunnilla käytetään vastuksena levytankoja, kahvakuulia sekä omaa kehoa. Tunnit ovat monipuolisia ja niissä tehtävät liikkeet vaihtelevat sen mukaan, mitä harjoittelulta haetaan. Harjoitusten rakenne on suunniteltu niin, että jokainen saa iästään ja kuntotasostaan riippumatta hyvän treenin. Tämä tunti on täynnä toimintaa!

Crosstraining VOIMA -tunnilla keskitytään erityisesti voimaharjoitteluun ja voimaliikkeisiin kuten maastaveto, kyykky ja penkkipunnerrus, mutta se soveltuu valmentajien suunnittelemien skaalausten ansiosta kaikille iästä ja kuntotasosta riippumatta.

Crosstraining KEHONPAINO -tunnilla perehdytään syvemmin kehonpainoliikkeiden suoritustekniikoihin, apuliikkeisiin ja skaalauksiin. Tarkoituksena on löytää jokaiselle sopiva tapa harjoitella kehonpainoliikkeitä, kuten käsiseisonta, pistoolikyykyt, köysikiipeily jne. Tunti soveltuu kaiken ikäisille ja tasoisille harjoittelijoille.

Nuorten crosstraining on 12–17-vuotiaiden oma crosstraining-tunti. Ikänsä ja tasonsa mukaan nuoret voivat myös osallistua muille lukujärjestyksen tunneille omalla kuukausikortillaan.

Tehomuokkaus

Tehomuokkaus on reipastahtinen yhdistelmätunti, jossa lihaskunto- ja sykkeenkohotusjaksot vuorottelevat hyvän musiikin tahdissa. Tunti kehittää niin lihaskuntoa kuin hapenottokykyä. Tunti saattaa sisältää hyppyjä ja hyvältä fiilikseltä ei voi säästyä!


Kahvakuula

Kahvakuulatunneilla tehdään pidempiä liikesarjoja, jotka kehittävät lihaskestävyyttä. Tunnilla käytetään pääsääntöisesti kahvakuulia ja vahvistetaan erityisesti keskivartalon voimaa. Suosituilla kahvakuulatunneilla on hikitakuu!


Combat

Intensiivinen hikitreeni jossa yhdistyy crosstrainingista tutut harjoittelumuodot ja treenirakenteet, sekä kamppailu-urheilussa käytetyt liikkeet ja periksiantamaton meininki. Tunti sopii niin aloitteleville kuntoilijoille kuin crosstraining konkareille. Kokeneelle crosstraining harrastajalle laji tuo uusia liikkeitä ja vaihtelua treeniin. Aloittelijat pääsevät hyvän ohjauksen alaisena nauttimaan intensiivisistä treeneistä turvallisesti. Tunneilla tehdään lukuisia kamppailu-urheilun tekniikoita kuten lyöntejä, potkuja, väistöjä ja muita apuliikkeitä. Yhdistettynä tähän crosstraining tuo mukanaan käytettäväksi kahvakuulia, käsipainoja, hyppynaruja ja muita apuvälineitä.


Kehonhuolto

Tunneilla yhdistellään erilaisia kehonhuollollisia elementtejä, kuten venyttelyä, foam rollingia, liikkuvuusharjoituksia ja rentoutusta. Tuntia suositellaan jokaiselle monipuolistamaan ja tehostamaan treeniviikkoa. Tämän tunnin jälkeen kehosi kiittää!


Saunajooga

Saunan lempeässä n. 50 asteen lämmössä ja rauhoittavassa hiljaisuudessa tehtävä n. 45 min harjoitus, jossa joogaan pohjautuvilla liikkeillä ja asennoilla sulatellaan kireyksiä ja jännityksiä, vahvistetaan lihaksia sekä rentoutetaan kehoa ja mieltä. Pukeudu kevyisiin liikuntavaatteisiin, esim. shortsit ja toppi, ja ota mukaan vesipullo, pieni hikipyyhe sekä laudeliina.

Lastaamo on porilainen, kaikille avoin treenipaikka, jossa yhdessä lastataan iloa elämään. Salimme sijaitsee osoitteessa Peräsimentie 13, 28200 Pori. Meillä on laaja tuntivalikoima, jota kehitetään eteenpäin salin asiakkaiden toiveiden mukaan. Meille on tärkeää, että kaikki tuntevat kuuluvansa mukaan porukkaan. Salin fiilis luodaan yhdessä! Lastaamolla nähdään!

AVOINNA

  • Avoinna lukujärjestyksen mukaan
  • Omatoimitreenit avaintägillä 05.00-23.00

YHTEYSTIEDOT

© Lastaamo Oy 2018, All Rights Reserved / Web Design by ARR Designs, 2018