Tervetuloa treenaamaan! Lastaamo

Ryhmävalmennus

STARTTIKURSSI JA STARTTIWORKSHOP

Valitse omaan aikatauluusi sopivampi tapa aloittaa kuntoilu. Kurssin tai workshopin aikana saat perustaidot voimaharjoittelusta, kuten jalkakyykystä, maastavedosta, kahvakuulaharjoittelusta ja levytankotekniikoista. Käymme läpi myös erilaisia kehonpainoliikkeitä.

Starttikurssilta ja -workshopista saat henkilökohtaista ohjausta pienryhmässä ja jo kurssin aikana saat vapaasti käydä salin kaikilla tunneilla. Starttikurssin hintaan sisältyy starttikurssi 7 krt (2 krt / vko) ja Lastaamon kuukausikortti. Starttiworkshopin hintaan sisältyy viikonlopun intensiivikurssi ja Lastaamon kuukausikortti.

Kurssin käytyäsi harjoittelu kaikilla salin tunneilla onnistuu varmasti! 

Uusi Starttikurssi-ryhmä alkaa aina kuukauden alussa. Tarkempaa tietoa info@lastaamo.fi sekä Lastaamon Facebook-sivuilta.

Tunnit maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20–21

Jos sinusta tuntuu, että olet valmis suoraan tunneille etkä tarvitse starttia, voit ostaa suoraan kuukausikortin tai 10-kortin. Ota ensin yhteyttä info@lastaamo.fi

CROSSTRAINING

Crosstraining on tehokas lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä tunti. Tunnilla käytetään vastuksena levytankoja, kahvakuulia sekä omaa kehoa. Tunnit ovat monipuolisia ja niissä tehtävät liikkeet vaihtelevat sen mukaan, mitä harjoittelulta haetaan. Harjoitusten rakenne on suunniteltu niin, että jokainen saa iästään ja kuntotasostaan riippumatta hyvän treenin. Tämä tunti on täynnä toimintaa!

Crosstraining VOIMA -tunnilla keskitytään erityisesti voimaharjoitteluun, mutta se soveltuu valmentajien suunnittelemien skaalausten ansiosta kaikille iästä ja kuntotasosta riippumatta.

Nuorten crosstraining on 12–17-vuotiaiden oma crosstraining-tunti. Ikänsä ja tasonsa mukaan nuoret voivat myös osallistua muille lukujärjestyksen tunneille omalla kuukausikortillaan.

Crosstraining-kehonpaino
Kehonpainoharjoittelu on monipuolinen tapa kehittää fyysisiä ominaisuuksia, jossa yhdistyvät staattista ja dynaamista voimaa vaativat liikkeet ketteryyttä ja liikkuvuutta kehittäviin liikeyhdistelmiin. Tunti koostuu perusliikkeistä ja liikeyhdistelmistä, joilla tasapaino, ketteryys, kehonhallinta ja voimatasot saadaan uudelle tasolle! Liikkeitä hyödynnetään myös muilla tunneilla, joten tuntia suositellaan jokaiselle.

TEHOMUOKKAUS

Tehomuokkaus on reipastahtinen yhdistelmätunti, jossa lihaskunto- ja sykkeenkohotusjaksot vuorottelevat hyvän musiikin tahdissa. Tunti kehittää niin lihaskuntoa kuin hapenottokykyä. Tunti saattaa sisältää hyppyjä ja hyvältä fiilikseltä ei voi säästyä!

KAHVAKUULA

Kahvakuulatunneilla tehdään pidempiä liikesarjoja, jotka kehittävät lihaskestävyyttä. Tunnilla käytetään pääsääntöisesti kahvakuulia ja vahvistetaan erityisesti keskivartalon voimaa. Suosituilla kahvakuulatunneilla on hikitakuu!

SYVÄVENYTTELY/RULLAILU/KEHONHUOLTO

Tunneilla yhdistellään erilaisia kehonhuollollisia elementtejä, kuten venyttelyä, foam rollingia, liikkuvuusharjoituksia ja rentoutusta. Tuntia suositellaan jokaiselle monipuolistamaan ja tehostamaan treeniviikkoa. Tämän tunnin jälkeen kehosi kiittää!

SAUNAJOOGA

Saunan lempeässä n. 50 asteen lämmössä ja rauhoittavassa hiljaisuudessa tehtävä n. 45 min harjoitus, jossa joogaan pohjautuvilla liikkeillä ja asennoilla sulatellaan kireyksiä ja jännityksiä, vahvistetaan lihaksia sekä rentoutetaan kehoa ja mieltä. Pukeudu kevyisiin liikuntavaatteisiin, esim. shortsit ja toppi, ja ota mukaan vesipullo, pieni hikipyyhe sekä laudeliina.

JUOKSUKOULUT

Lue lisää juoksukouluistamme!

SmartumSmartumSmartum

www.lastaamo.fi   •   info@lastaamo.fi   •  Etusivu  /  Lastaamo  /  Ryhmävalmennus  /  Personal training  /  Hinnasto  /  Tietoturvaseloste   /  Yhteystiedot